Sobre nosaltres

Corrector Catala - Giuseppe FaraoneEntenem l’ús de la llengua, ja que aquesta és la manera en que ens comuniquem amb els altres. Quan les paraules estan estructurades adequadament per a formar una frase, la llengua pot emprar-se per a comunicar-se amb altres persones. Entenem que pot ser difícil escriure un text adequat, per la qual cosa estem aquí per ajudar-te.

Giuseppe Faraone i el seu equip de 4 persones es varen unir per assolir un objectiu comú: ajudar a la gent a emprar correctament la gramàtica i les paraules. Sabien que era prou difícil per a una persona dominar l’art d’escriure en diversos idiomes. Aquestes persones no només es limitaven a escriure en anglès, sinó també coneixien els problemes del grec, l’alemany, el rus, el xinés i quasi totes les altres llengües del món.

Tot i això, no fou una tasca fàcil. Com pots ajudar a la gent a escriure un article enlluernador? Com pots arribar a 7.000 milions de persones en aquest món? Cóm pots atendre les necessitats de cadascuna d’aquests 7.000 milions? Les persones escriuen i llegeixen en idiomes molt diferents. Cóm pots abastar tantes llengües?

Hi teníem prou problemes, però la nostra determinació era més forta.

Corrector català, la nostra solució innovadora

Aquestes persones es varen reunir i trobaren una solució innovadora per a aquest problema. “Per què no creem una pàgina web on la gent pugui fer correccions ortogràfiques i gramaticals amb facilitat?” Amb aquesta determinació, el nostre grup encetà la tasca de desenvolupar el programa que utilitzes avui. Així va ser com vàrem començar.

Això vol dir que pots assolir qualsevol repte si treballes en conjunt amb gent que té idees afins. Aquesta web fou creada per tan sols 5 joves cors amb talent, i ara compta amb més de 200 persones treballant per a recolzar-los.

Ens comprometem a proporcionar-te la solució més pràctica per als teus problemes gramaticals. Si alguna vegada has sentit que escriure un article és molt difícil, llavors no has emprat el nostre corrector ortogràfic. Podem corregir errades ortogràfiques i gramaticals en més de 18 idiomes. Fins i tot posem un corrector català al teu abast.

Disposem de correctors per a tots els idiomes importants del món, ja sigui l’anglès, l’alemany, el grec, el xinés o altres. Entenem que la passió per l’escriptura no només es limita a la llengua anglesa. Molts joves amb talent volen escriure un article sorprenent en moltes llengües diferents. Algunes persones són multilingües, i poden escriure en més d’un idioma.

Entenem les necessitats de cada persona, i per això hem creat un programa que té capacitat per a 18 llengües diferents.

El nostre objectiu és el teu èxit

El nostre desig d’ajudar va ser tan fort que decidírem oferir aquesta eina gratis. Qualsevol persona pot emprar el nostre corrector ortogràfic i el nostre corrector català de forma gratuïta. Emprem els millors recursos disponibles a la indústria per ajudar-te a fer un treball de manera ràpida i senzilla.

Estem compromisos amb el nostre objectiu, i mai no et cobrarem res, sense importar quantes vegades empres aquest software. Tot el que has de fer és continuar fent el bell treball de compartir el teu coneixement mitjançant la paraula. Junts podem crear un món bell. Si tens un comentari per a fer-nos o vols posar-te en contacte amb el nostre equip d’experts, pots comunicar-te amb nosaltres. No trigarem més de 24 hores a contestar al teu correu. Escriu-nos a aquesta adreça: info@correctorcatala.es en qualsevol moment.

L’empresa de Giuseppe Faraone i el seu equip es troben a la Av. de les Jacarandes 2, Burjassot 46100, València. Per favor, faci servir el formulari de dalt per a posar-se en contacte amb nosaltres. Consulti el mapa amb la nostra ubicació exacta:

Gràcies per emprar la nostra eina i recolzar la nostra pàgina web. Amb la teva contribució, podem mantenir la nostra web viva i gratuïta per a tothom.

Referències i agraïments especials